Companii

Wizz Air: Încercăm să facem faţă acestei veri, dar nu credem că va fi la fel de dificilă ca vara trecută. Există întârzieri şi anulări ale zborurilor, dar toate companiile aeriene au aceste probleme

Reprezentanţii Wizz Air spun că 80% din zborurile din ultima perioadă nu au avut întârzieri de peste 15 minute, pragul peste care poate fi considerată o întârziere în cazul zborurilor.

Reprezentanţii Wizz Air spun că 80% din zborurile din ultima perioadă nu au avut întârzieri de peste 15 minute, pragul peste care poate fi considerată o întârziere în cazul zborurilor.

Autor: Miruna Diaconu

01.05.2023, 10:12 4130

♦ În ultimele luni, Wizz Air a renunţat la mai multe rute de pe aeroporturile locale, iar multe dintre zborurile din ultima perioadă au avut întârzieri de peste 30 de minute.

Wizz Air se aşteaptă la o vară mai blândă din punctul de vedere al problemelor operaţionale din indus­tria aviatică, însă anul nu a început tocmai bine pentru compania aeriană, care a renunţat la mai multe rute de pe aeroporturile locale, iar multe zboruri operate de compania ungară au avut întârzieri sau chiar anulări.

„Încercăm cât de mult posibil să facem faţă acestei veri, nu va fi la fel de dificilă precum ca vara trecută. Există anumite întârzieri sau anulări ale zborurilor care nu ţin neapărat de Wizz Air, toate companiile aeriene au aceste probleme, Wizz Air este pre­zentă peste tot în România“, spune Valeria Bragarenco, corporate commu­ni­cations manager Wizz Air, subli­ni­ind că operatorul ungar are cele mai multe zboruri de pe plan local, de aceea are şi cele mai multe întârzieri.

Căderea Blue Air din toamna anului trecut a creat o tensiune în piaţa aviatică, mai ales în rândul pasagerilor, însă golul lăsat în piaţă încă nu a fost acoperit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO