Companii

Wizz Air va transfera operaţiunile de pe aeroportul din Cluj la Târgu Mureş, în perioada 7 - 13 mai

Wizz Air va transfera operaţiunile de pe aeroportul din Cluj la Târgu Mureş, în perioada 7 - 13 mai

Autor: Liviu Iancu

20.04.2012, 11:20 409

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat vineri că în perioada 7 - 13 mai toate zborurile de la şi spre Cluj-Napoca vor fi transferate pe aeroportul din Târgu Mureş, din cauza unor lucrări la pista aerogării din Cluj.

Pasagerii care deja au rezervat bilete pentru această perioadă vor fi contactaţi de reprezentanţii companiei pentru a fi informaţi despre transferul operaţiunilor şi procedurilor de check in şi despre programul plecărilor şi sosirilor pe aeroportul Tîrgu Mureş.

"Wizz Air a colaborat cu aeroporturile din Cluj şi Tîrgu Mureş pentru a minimiza întreruperile create de închiderea aeroportului din Cluj şi transferul operaţiunilor la Tîrgu Mureş, aflat la 100 de kilometri distanţă. Wizz Air contactează toţi pasagerii afectaţi pentru a-i informa de modificările itinerariului de călătorie", a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 36 aeronave Airbus A320 de la 15 baze, făcând legătura cu 70 de destinaţii din 25 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO