Companii

ZF Cele mai dinamice companii din România. Transportatorul World Mediatrans din Timiş, cu afaceri de 112 mil. lei: Am început să lucrăm la bugetul pentru 2023, dar este primul an când nu putem să facem predicţii

Gabriel Lungu, fondatorul World Mediatrans

Gabriel Lungu, fondatorul World Mediatrans

Autor: Mirabela Tiron

13.10.2022, 18:20 128

Compania  a avut anul trecut afaceri în creştere cu 62%, ceea ce o  plasează în topul celor mai dinamice firme de transport de pe piaţa locală.

Compania de transport marfă World Mediatrans din Timiş, una dintre cele mai dinamice firme din acest sector, fondată în 1997 de Gabriel Lungu, care operează 23 de birouri pe piaţa locală şi depozite logistice în Budapesta, Barcelona şi Bratislava, estimează până la final de an afaceri mai mari cu 20% faţă de anul trecut.

„Pentru anul acesta am estimat o creştere cu 20% a cifrei de afaceri, în toate sectoarele a fost un volum mai mare de mărfuri. Acum prospectăm piaţa din Maroc, unde avem clienţi din domeniul auto. Anul viitor vrem să deschidem mai  multe birouri, pe piaţa locală ne gândim să acoperim centrul şi sudul ţării“, a spus pentru ZF antre­prenorul Gabriel Lungu, fondatorul World Mediatrans. Transportatorul operează cu  peste 100 de maşini şi are 220 de angajaţi. Compania transportă mărfuri pe toate modurile de transport şi funcţionează ca un integrator de servicii logistice şi de mărfuri, ca o casă de expediţii. Transportatorul face cross docking pentru clienţi, face colectări din Europa şi le duce în noduri logistice, are clienţi din România, dar şi din străinătate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO