Companii

Transportatorul rutier de mărfuri Sorcani din Sibiu, afaceri de 55 milioane de lei, plus 41% în 2021. Compania a intrat în top 20 cele mai dinamice firme de transport

Transportatorul rutier de mărfuri Sorcani din Sibiu,...

Autor: Mirabela Tiron

12.10.2022, 07:40 664

Transportatorul de măr­furi Sorcani din Sibiu, companie controlată de antreprenorul Mircea Barbu, a finalizat anul trecut cu afaceri de 55 mil. lei, în creştere cu 41% faţă de anul anterior,  potrivit datelor publice, ceea ce o plasează în top 20 cele mai dinamice companii de transport din România.

„Piaţa de transport mărfuri  este dinamică, volumul de mărfuri  a fost în creştere în toate sectoarele. Transportăm mărfuri generale pe rute din Europa, principalele pieţe fiind Germania şi Franţa. Plecăm cu camioanele  încărcate din România spre Europa şi ne întoarcem cu mărfuri generale în ţară“, a declarat pentru ZF Alexandru Dobra, directorul de dezvoltare al companiei Sorcani. Compania din Sibiu face transport internaţional de mărfuri cu 100 de camioane.

Datele publice arată că transportatorul şi-a crescut afacerile în fiecare an şi a raportat profit.  Transportatorul a ajuns la 139 de angajaţi anul trecut, faţă de 101 salariaţi în anul anterior, mai arată aceeaşi sursă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO