Companii

ZF Live. Belgin Bactali, chief financial officer, Cargus: Chiar dacă acum vedem o încetinire a ritmului de creştere, din cauza scăderii consumului, piaţa de curierat va creşte datorită expansiunii ecommerce-ului

Belgin Bactali, chief financial officer Cargus: Ne aşteptăm la o scădere a creşterii, nu ne aşteptăm la o stagnare.

Belgin Bactali, chief financial officer Cargus: Ne aşteptăm la o scădere a creşterii, nu ne aşteptăm la o stagnare.

Autor: Mara Rolea

11.08.2022, 19:15 197

Începând cu luna septembrie, Cargus va avea primele lockere care vor veni în completarea reţelei de ship & go, care numără în prezent circa 700 de magazine partenere.

Belgin Bactali, chief financial officer (CFO) al companiei de curierat Cargus, spune că la finalul acestei luni Cargus va avea primul hub înfiinţat în Polonia, unde are deja încheiate parteneriate de două luni, în special cu platforme online pentru comerţul Polonia-România.

„Noi putem asigura logistica din Polonia în România, livrarea finală. Hubul nostru de acolo ar trebui să preia coletele şi să le ofere tot ce înseamnă partea de logistică cu livrare finală. Noi versus Polonia şi celelalte pieţe suntem încă consumatori mari de cash. Pandemia a adus o scădere a cash-ului faţă de anii anteriori. Undeva la 50% sunt venituri cu plată la destinaţie cash“, spune Belgin Bactali în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO