Companii

ZF Office & Rezidenţial 2023. Andreea Cotiga, CPI România: Am ajuns în România la un portofoliu de 1,5 miliarde de euro

Andreea Cotiga, head of leasing office, CPI România

Andreea Cotiga, head of leasing office, CPI România

Autor: Bogdan Alecu, Mircea Nica

05.10.2023, 17:20 275

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Euro­pa, a ajuns la un portofoliu de 1,5 miliarde de euro pe plan local, prin preluarea de către CPIa Immofinanz şi S Immo. Mai mult, CPI este şi acţionar în cadrul Globalworth, astfel încât expunerea fondului ceh de investiţii pe Bucureşti este una şi mai mare.

„Avem acum şi un hotel în portofoliu. Au fost schimbări la nivelul portofoliului de bi­rouri pentru că s-au adăugat încă 120.000 me­tri pătraţi portofoliului Immofinanz. CPI Property Group a devenit începând cu 2022 acţionar majoritar în cadrul Immofinanz ceea ce a schimbat puţin lucrurile la nivel de structură, astfel încât astăzi avem un porto­foliu a cărui valoare depăşeşte 1,5 mld. euro la nivel local, în clădiri de birouri, centre co­merciale, parcuri de retail, un hotel în Bucu­reşti. Suntem unul din proprietarii cu cea mai mare expunere la nivelul pieţei imobiliare din România. Din punctul de vedere al mări­mii portofoliului de birouri cred că suntem în top 3 în acest moment“, a spus Andreea Cotiga, head of leasing office, CPI România, în cadrul celei de-a opta conferinţe ZF Birouri & Rezidenţial 2023 organizată ală­turi de Nusco Imobiliara, Vantage Towers, Alesonor, ARQA, Filip & Company, Genesis Property, Hils Development, Iulius, my hive, Noerr, MetaWealth, North Bucharest In­vestments, One United Properties, Redport Capital, STC Partners şi Workspace Studio.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO