Companii

ZFeLEARNING mai lansează două cursuri pentru managerii de HR

ZFeLEARNING mai lansează două cursuri pentru managerii...

Autor: Corina Mirea

07.05.2014, 00:03 210

Managerii şi specialiştii în HR, cei care vor să îşi deschidă un business, dar şi managerii de departament sau team leaderii care se ocupă de gestionarea echipelor pot învăţa acum care sunt condiţiile în care se încheie, se modifică sau încetează un contract de muncă, precum şi care este cadrul legal al relaţiilor de muncă şi cum se calculează salariul brut sau cel net cu ajutorul a două cursuri online.

ZFeLEARNING.ro, platforma online de cursuri video în limba română a Ziarului Financiar, a lansat două cursuri noi, „Ghid pentru administrarea de personal“ şi „Principiile calculului salarial“, care îi învaţă pe manageri cum să administreze eficient efectivul de personal al companiei, dar şi modalităţile corecte de calculare a salariilor anagajaţilor.

În cadrul cursului „Principiile calculului salarial“, utilizatorii vor mai afla ce trebuie să conţină dosarul de personal, ce reprezintă şi cum se completează datele în Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor (REVISAL), în ce condiţii se poate încheia un contract de muncă colectiv la nivelul companiei sau care sunt condiţiile pe care trebuie să le respecte regulamentul de ordine interioară al acesteia. Pe de altă parte, cursul  „Principiile calculului salarial“ le mai oferă informaţii legate de criteriile prevăzute de lege pentru acordarea diverselor sporuri, despre modul de calculare a salariului net şi al restului de plată care reprezintă suma primită efectiv de salariat ca plată a drepturilor salariale sau despre modul de calculare a salariului brut realizat în cazul aplicării mai multor forme de salarizare(în regie, în acord sau prin cote procentuale). Cursurile au fost dezvoltate în parteneriat cu Smartree România şi sunt susţinute de Monica Spiteri, director de dezvoltare al Smartree, firmă care oferă servicii de salarizare, închiriere de forţă de muncă temporară, administrare de personal şi recrutare. Ea este licenţiată a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi a universităţii ISG Paris şi are o experienţă de peste zece ani în domeniul resurselor umane, al consultanţei şi externalizării.  Preţul unui curs este de 31 de euro (TVA inclusă).

Cursurile  sunt de scurtă durată (1-2 ore), împărţite în module de maximum 20 de minute şi acoperă nevoi din domeniile financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing şi comunicare, fonduri UE sau management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO