Constructii & Imobiliare

Anamaria Creţu, fost leasing & asset manager la Skanska România, se alătură departamentului de birouri din cadrul companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox

Anamaria Creţu, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox

Anamaria Creţu, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Cristina Bellu

19.12.2023, 10:27 171

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a recrutat-o pe Anamaria Creţu, specialist cu o experienţă de 18 ani în diverse companii multinaţionale, pentru a se alătura departamentului de birouri din cadrul instituţiei.  

Cu un background vast în domeniul imobiliar, în ultimii opt ani, Anamaria Creţu a făcut parte din echipa companiei suedeze Skanska, unul dintre liderii industriei la nivel global, unde, iniţial, a lucrat în divizia de asset management, iar ulterior a ocupat poziţia de leasing & asset manager pentru clădirile Equilibrium 1&2.

„Într-o piaţă în care nevoile dezvoltatorilor şi chiriaşilor sunt într-o dinamică complexă, ne concentrăm să găsim cele mai bune soluţii pentru a oferi servicii complete şi cât mai aplicate pe profilul fiecărui client”, spune Mădălina Cojocaru, Partner Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

În rolul pe care îl va ocupa în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Anamaria Creţu va completa gama serviciilor de consultanţă oferite atât proprietarilor, cât şi chiriaşilor, urmărind totodată dezvoltarea portofoliului de clienţi ai companiei pe acest segment.

„Angajamentul Cushman & Wakefield Echinox faţă de inovaţie şi satisfacţia clienţilor rezonează cu valorile mele profesionale, şi sunt nerăbdătoare să contribui cu experienţa şi abilităţile  pe care le-am dobândit de-a lungul timpului la dezvoltarea şi rafinarea paletei de servicii oferite.”, adaugă Anamaria Creţu, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Sectorul spaţiilor de birouri din România oferă în continuare oportunităţi de dezvoltare, iar rezultatele înregistrate în acest an certifică acest aspect având în vedere că estimările indică atingerea unui nivel record al suprafeţei închiriate, de peste 400.000 de metri pătraţi. Cu toate acestea există o serie de provocări cărora dezvoltatorii şi chiriaşii trebuie să facă faţă, cele mai multe derivând din modelul de lucru hibrid, iar în acest context, rolul consultanţilor imobiliari a devenit extrem de important.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO