Constructii & Imobiliare

Antreprenorul Ovidiu Şandor dezvoltă un complex de birouri în Timişoara

Antreprenorul Ovidiu Şandor dezvoltă un complex de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.07.2016, 11:51 1411

Omul de afaceri timişorean Ovidiu Şandor va construi un proiect de birouri în zona centrală a Timişoarei. Lucrările de construcţie vor începe imediat după obţinerea autorizaţiilor şi se vor desfăşura în trei etape, urmând ca primele spaţii să fie livrate în primul trimestru din 2018. Complexul face parte din proiectul mixt anunţat recent de Ovidiu Şandor, după achiziţionarea unui fost teren industrial cu o suprafaţă de 5 hectare din imediata apropiere a centrului Timişoarei.

“Vom dezvolta (…) un proiect amplasat central, cu o componentă inovativă semnificativă, adaptând modelul The Office dezvoltat la Cluj la contextul actual al pieţei din vestul ţării. Va rezulta un singur corp la final, dezvoltat în trei etape, ceea ce ne va permite să avem suprafeţe mari pe etaj şi posibilităţi de extindere pe orizontală, în aceeaşi clădire”, spune Ovidiu Şandor.

Complexul de birouri va avea acces facil la mijloacele de transport în comun şi câteva funcţiuni complementare, precum centru de conferinţe, comerţ de proximitate, gym şi spa, restaurante şi cafenele.

Procedurile de autorizare au fost demarate, astfel încât lucrările de construcţie vor începe în această toamnă.

“Piaţa de birouri din Timişoara are în prezent o dinamică importantă a cererii, generată de 3 factori: extinderea companiilor prezente, intrarea în oraş a unor firme noi, respectiv un trend de creştere a calităţii birourilor pentru atragerea şi retenţia celor mai buni angajaţI”, se arată în comunicatul de presă.

Ovidiu Şandor este un investitor important în imobiliare, printre proiectele dezvoltate de el fiind şi The Office din Cluj-Napoca (dezvoltat împreună cu NEPI), care a atras chiriaşi precum Leoni, Yardi, Deloitte sau MOL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO