Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Schoenherr şi Asociaţii au asistat Eurobank în legătură cu vânzarea clădirii de birouri Eliade Tower din Capitală către dezvoltatorul imobiliar One United Properties

Mădălina Neagu, Partener Schoenherr şi Asociaţii

Mădălina Neagu, Partener Schoenherr şi Asociaţii

Autor: Cristina Bellu

19.10.2022, 12:30 250

Firma de avocatură Schoenherr şi Asociaţii  a asistat Eurobank în legătură cu vânzarea clădirii de birouri Eliade Tower din Capitală către dezvoltatorul imobiliar One United Properties, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Serviciile oferite de Schoenherr şi Asociaţii SCA au acoperit toate aspectele juridice în legătură cu această tranzacţie de fuziuni şi achiziţii, echipa implicată fiind coordonată de Mădălina Neagu (partener) şi formată din avocaţii specializaţi în corporate/M&A Cristina Enaga (managing attorney at law), Mihaela Popescu (senior attorney at law) şi Alexandra Şmahon (attorney at law) şi avocaţii specializaţi în real estate Adriana Stănculescu (managing attorney at law) şi Laura Buzatu-Teodorescu (attorney at law).

Clădirea Eliade Tower este situată pe Bulevardul Mircea Eliade nr. 18, în imediata vecinătate a ansamblului multifuncţional One Floreasca City, dezvoltat de One United Properties pe un teren de 2,9 ha (pe care se afla fosta fabrică Automatica).

Proiectul are o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp, fiind amplasat pe un teren de 4.224 mp, şi dispune de 10 etaje şi parcare supraterană.

În prezent, clădirea este închiriată în proporţie de aproximativ 50%. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO