Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Wolf Theiss au asistat fondul de investiţii Revetas Capital în achiziţia complexului Radisson din Capitală, o tranzacţie de 169,2 mil. euro

Avocaţii de la Wolf Theiss au asistat fondul de...

Autor: Cristina Bellu

15.01.2018, 14:33 198

Casa de avocatură Wolf Theiss a asistat consorţiul alcătuit din fondul de investiţii Revetas Capital şi Cerberus Capital Management în procesul de achiziţie al complexului hotelier Radisson din Capitală de la compania Elbit Imaging, contra sumei de 169,2 milioane de euro, tranzacţia încheiată în luna decembrie a anului trecut reprezentând un maxim din punct de vedere al valorii realizată pe piaţa hotelieră din Bucureşti şi una dintre cele mai semnificative înregistrată în Europa Centrală şi de Est (CEE).

Complexul hotelier este amplasat în zona centrală a Bucureştiului, pe Calea Victoriei, fiind cel mai mare din România. Acesta include hotelurile Radisson Blu, de cinci stele, şi Park Inn by Radisson, de patru stele, precum şi aproximativ 7.500 metri pătraţi de spaţii comerciale.

În total, complexul cuprinde 763 de camere şi 15 săli de conferinţe.

Echipa Wolf Theiss a fost coordonată pe partea de M&A de către partenerul Ileana Glodeanu de la biroul din Bucureşti al Wolf Theiss, iar pe partea de finantare de către Counsel Leopold Hoeher, de la biroul din Viena.

Echipa de avocaţi din Bucureşti implicată în această tranzacţie i-a inclus pe Ciprian Glodeanu (Partener, Real Estate), Mircea Ciocîrlea (Senior Associate, Corporate M&A), Claudia Chiper (Counsel, Banking&Finance), Cristina Ion (Associate, Real Estate), Andreea Stan (Associate, Corporate M&A), George Ghitu (Associate, Corporate M&A), Iuliana Ungureanu (Associate, Banking&Finance) şi Alexandru Asaftei (Associate, Banking&Finance).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24