Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Hagag intră pe o nouă nişă a pieţei de birouri cu centrul H Private Arghezi, care va fi inaugurat la începutul anului viitor, în urma unei investiţii de aproximativ 1,5 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Hagag intră pe o nouă nişă a...

Autor: Roxana Rosu

26.10.2022, 15:00 590

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe îşi extinde prezenţa pe piaţa de birouri din Bucureşti, pe nişa spaţiilor de mici dimensiuni, primul centru de business dedicat fiind H Private Arghezi, care va fi inaugurat la începutul anului viitor, în urma unei investiţii de aproximativ 1,5 milioane de euro.

“ H Private este un produs nou, dinamic, dezvoltat pe baza cererii pentru spaţii de birouri de dimensiuni mai reduse şi, în special, pentru centre de business de tip boutique care pun accentul pe siguranţa şi bunastrarea chiriaşilor, dar şi pe uşurinţa accesului. Vorbim despre o cerere pe care noi am indentificat-o nu doar în baza solicitărilor pe care le-am primit de la potenţiali clienţi, ci şi prin activităţile de research şi prospectare derulate de echipa noastră. Ne bucurăm să accesăm acest nou segment, puţin mai nişat ce-i drept, dar cu un potenţial enorm de creştere şi dezvoltare. Totodată, suntem entuziasmaţi să anunţăm şi deschiderea  primei locaţii, H Private Arghezi, găzduită chiar în clădirea noastră de birouri de la KM zero al Bucureştiului, H Tudor Arghezi 21.” spune Andreea Mihai, CEO al Hagag Development Europe.

H Private se adresează antreprenorilor, expaţilor, companiilor locale şi internaţionale, companiilor specializate în servicii de training sau organizatorilor de conferinţe care sunt în căutarea unor spaţii de birouri sau de săli de meeting individuale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO