Constructii & Imobiliare

Firma de avocatură PeliPartners a asistat Adventum Group în tranzacţia de prelungire a contractului de închiriere cu Genpact România, pentru 30.000 mp de birouri în proiectul Hermes Business Campus

Alexandra Ioniţă, Managing Associate PeliPartners

Alexandra Ioniţă, Managing Associate PeliPartners

Autor: Cristina Bellu

07.02.2024, 10:41 165

PeliPartners a asistat Adventum Group în semnarea prelungirii termenului contractului de închiriere încheiat cu Genpact România, chiriaşul-ancoră din Hermes Business Campus, un complex de birouri situat în partea de nord a Bucureştiului, cu o suprafaţă totală de aproximativ 74.500 mp.

În urma tranzacţiei. Genpact România, furnizor de servicii de outsourcing american fondat în India în 1997 care acum are sediul central în New York, cu peste 3.000 de angajaţi şi afaceri de peste 128,2 mil. euro în 2022 la nivel local, ocupă 30.000 mp de birouri, reprezentând întreaga clădire A din cadrul proiectului Hermes Business Campus din Dimitrie Pompeiu.

„Această tranzacţie este un semn de stabilitate, încredere şi angajament pe termen lung faţă de piaţă. Mediul office este o componentă esenţială a vieţii noastre profesionale de zi cu zi şi - în pofida provocărilor din ultimii ani – este aici pentru a rămâne”, spune Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.

Echipa a fost condusă de Alexandra Ioniţă, Managing Associate, care a asistat clientul în toate aspectele juridice privind prelungirea termenului contractual.

Grupul Adventum, un manager de fonduri cu accent pe investiţii imobiliare în piaţa CEE, a fost înfiinţat în 2006 şi este deţinut în întregime de către management.

În 2021, compania de bază a Grupului, Adventum International Ltd., a achiziţionat Hermes Business Campus de la dezvoltatorul belgian Atenor, iar recent a anunţat planuri de anvergură de modernizare a parcului si aducerea acestuia la nivelul Excellent In-Use V6, conform standardului  de certficare BREEAM.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO