Constructii & Imobiliare

Francezii de la Saint-Gobain îşi mută sediul din Bucureşti în clădirea de birouri One Tower, dezvoltată de One United Properties în cartierul Floreasca

Francezii de la Saint-Gobain îşi mută sediul din...

Autor: Cristina Bellu

13.04.2022, 10:43 320

Grupul Saint-Gobain, lider mondial în domeniul construcţiilor uşoare şi durabile, îşi va reloca birourile din Bucureşti în spaţiul clădirii One Tower, dezvoltată de One United Properties în cartierul Floreasca.

Noul sediu ocupă un spaţiu de 1.400 de metri pătraţi şi întruneşte toate standardele de ultimă generaţie în ceea ce priveşte siguranţa la locul de muncă, clădirea fiind certificată LEED v4 Platinum Building Design and Construction şi WELL Health-Safety, potrivit informaţiilor transmise într-un comunicat de reprezentanţii One United Properties.

„Acordăm o mare atenţie inovaţiei şi siguranţei în toate proiectele pe care le dezvoltăm, astfel că intenţia noastră este aceea de a oferi mai mult decât simple spaţii de lucru”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Clădirea de birouri One Tower oferă o suprafaţă închiriabilă totală de 24.000 mp, iar printre chiriaşi se numără McCann Worldgroup România, compania de consultanţă imobiliară CBRE, Sanador, firma de avocatură CMS România, grupul Element, companiile farmaceutice Egis şi Astellas.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO