Constructii & Imobiliare

George Copos vrea să renoveze cu 20 milioane de euro hotelul Hilton din Bucureşti

George Copos vrea să renoveze cu 20 milioane de euro hotelul Hilton din Bucureşti

Autor: Mădălina Panaete

14.06.2016, 12:25 56099

Compania ANA Hotels, care deţine mai multe hoteluri inclusiv Athénée Palace Hilton din Bucureşti, se pregăteşte de o serie de investiţii de circa 20 milioane de euro destinate renovării complete a camerelor şi extinderii hotelului din centrul Capitalei, a anunţat compania. Renovarea va dura circa trei ani şi va începe în anul 2017. De asemenea, investiţia include şi construirea unui corp nou de hotel cu aproximativ 70 de camere în spatele actualului Athénée Palace Hilton, precum şi a unei săli de conferinţe de 900 mp.

Aceste investiţii vor fi susţinute de acţionarul majoritar al companiei – George Copos- din fondurile şi dividendele rezultate în urma vânzării recente a companiei producătoare de motoare electrice de la Piteşti ANA IMEP către grupul nipon Nidec.

Închisoarea unde deţinuţii sunt atât de înfricoşători încât nici gardienii nu intră. Instituţia este păzită doar la exterior de poliţişti

Noul portavion de 13 miliarde de dolari al marinei americane. Este cea mai mare şi cea mai scumpă navă de război din lume

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ

ANA Hotels a devenit, în 2015, prima companie românească de ospitalitate din România după cifra de afaceri.

Compania a trecut, anul trecut, printr-un proces de reorganizare intra-grup şi, în paralel, a investit aproximativ patru milioane de euro în două din proprietăţile aflate în portofoliul său: hotelul Crowne Plaza din Bucureşti şi Ana Hotels Sport din Poiana Braşov. Investiţiile continuă şi în 2016 la Crowne Plaza Bucharest, unde la finalul anului se va inaugura un Boutique Spa, iar la începutul anului viitor se va extinde şi renova centrul de conferinţe.

Ana Hotels este cea mai mare companie de ospitalitate din România după cifra de afaceri, având şapte proprietăţi în Bucureşti, Poiana Braşov şi Eforie Nord. Compania, fondată de George Copos în 1996, a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 28,3 milioane euro si un profit net de 2,9 milioane euro.

AFACERI DE LA ZERO