Constructii & Imobiliare

Proiectul de amenajare semnat de Lemon Interior Design pentru birourile Superbet de la One Cotroceni Park a fost premiat internaţional

Proiectul de amenajare semnat de Lemon Interior Design...

Autor: Cristina Bellu

15.03.2023, 11:30 5943

Conceptul de amenajare office semnat de Lemon Interior Design pentru noile birouri Superbet de la One Cotroceni Park a fost premiat pentru categoria Workplace / Birouri în cadrul BIG SEE Interior Design Award 2023, o importantă competiţie de profil.

Anunţul a fost făcut public la începutul lunii martie, urmând ca evenimentul de decernare a premiilor şi prezentare a proiectelor câştigătoare să aibă lor pe 19 mai, la Ljubljana, Slovenia.  

În cadrul Festivalului de Arhitectură BIG SEE vor fi acordate premii pentru excelenţă în arhitectură şi design interior. Premiile BIG SEE contribuie la promovarea realizărilor creative unice şi originale în arhitectură şi design interior ale specialiştilor din întreaga lume.

Fondată de Cristina Căpitanu şi Elena Oancea, compania Lemon Interior Design se remarcă prin concepte şi management complex al amenajărilor de interior, atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru spaţii de birouri, prin divizia sa de office Lemon Office Design.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO