Un nou proiect gigant: Cristian Erbaşu şi Daniel Piţurlea fac 1.000 de apartamente în Mogoşoaia cu 70 mil. euro

19 sep 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Daniel Piţurlea

Oamenii de afaceri Cristian Erbaşu şi Daniel Piţurlea au început în septembrie lucrările de construcţie la un an­sam­blu rezidenţial de o mie de locuinţe în Mogoşoaia. Investiţia este de 70 de milioane de euro.

„Doar pentru acest an am alocat 20 de milioane de euro. Avem obiective care presupun expansiune pe toate palierele - locuinţe finalizate, o dezvoltare generală a zonei şi mai multe contracte încheiate“, spune Daniel Piţurlea, unul dintre cei doi investitori.

Cei doi investitori, care deţin părţi egale în acest pro­iect, au cumpărat terenul de şase hectare, pe care se află Arbo Residence, în anul 2017.

Planul este ca, până la sfârşitul anului 2018 să vândă cel puţin 50 de apartamente din cele 300 pe care le va avea prima fază a proiectului, a cărei finalizare este programată pentru decembrie 2019. În total, complexul va avea 1.000 de locuinţe, care ar trebui să fie gata la sfârşitul anului 2022.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2018

 
Cuvinte cheie:
apartamente
, rezidential
, Cristian Erbaşu
, Daniel Piţurlea
, Mogoşoaia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide