Cryptobusiness

Tradesilvania a atins în aprilie rulaje de un miliard de euro în primii cinci ani de activitate. Platforma crypto are peste 60.000 de clienţi români şi din Europa

Tradesilvania a atins în aprilie rulaje de un miliard de...
22.05.2023, 11:29 233

Platforma crypto Tradesilvania a atins în aprilie rulaje de un miliard de euro în primii cinci ani de activitate. Volumul a fost realizat exclusiv din servicii crypto pentru clienţii români şi din Europa, platforma fiind disponibilă tuturor cetăţenilor europeni de la lansarea acesteia în 2018.

“Acesta este un moment important în evoluţia companiei şi pentru echipa noastră, fiind un obiectiv realizat care ne încurajează să menţinem ritmul de investiţii în ecosistemul crypto din România şi Europa. Acest rezultat se datorează echipei şi celor peste 60.000 de clienţi, iar acum ne pregătim pentru următorul prag: cel de 10 miliarde de euro la următorul bull run”, a declarat Răzvan Moldovan, Deputy CEO şi cofondator Tradesilvania.

Obiectivele companiei pentru 2023 presupun o creştere de 100% a numărului de clienţi retail, finalizarea procesului de integrare al canalelor de alimentare a conturilor pentru clienţi şi dezvoltarea unei comunităţi în jurul platformei şi ecosistemului Tradesilvania în vederea creşterii accesibilităţii la piaţa crypto pentru cât mai mulţi investitori.

“În primele luni ale acestui an investiţiile clienţilor s-au menţinut stabile în condiţiile în care atât Bitcoin cât şi Ethereum, cele mai importante două criptomonede, au înregistrat creşteri importante de la începutul anului. Bitcoin a avut o creştere de peste 70% în 2023 în detrimentul evoluţiilor pieţelor financiare şi a situaţiei economice generale. Adopţia rămâne în creştere susţinută la nivelul întregii Europe, trend validat şi de ultimul studiu de piaţă realizat de Tradesilvania în colaborare cu IPSOS care arată că patru din zece români au deţinut sau deţin criptomonede”, a adăugat Răzvan Moldovan.

Cofondatorul Tradesilvania consideră că evoluţiile legislative recente, prin aprobarea MiCA, primul act legislativ european de reglementare a pieţei crypto, vor susţine acest trend şi pe termen mediu şi lung.

Tradesilvania rămâne platforma crypto cu parteneriate în sistemul bancar local, o evoluţie importantă atât pentru realizarea obiectivelor acesteia cât şi pentru ecosistemul şi adopţia crypto din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO