Eveniment

Act de caritate: Formula 1 va dona 1 milion de euro pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Italia

Act de caritate: Formula 1 va dona 1 milion de euro...

Autor: Mediafax

19.05.2023, 17:15 99

Formula 1 va dona 1 milion de euro pentru a sprijini comunităţile afectate de inundaţiile din regiunea Emilia Romagna din Italia, a anunţat vineri conducerea F1.

Circuitul de la Imola ar fi trebuit să găzduiască Marele Premiu al Emiliei Romagna în acest weekend, dar cursa a fost anulată din cauza devastărilor provocate de inundaţii.

Formula One a precizat într-un comunicat că banii vor fi donaţi Agenţiei pentru Siguranţă Teritorială şi Protecţie Civilă din regiune.

Stefano Domenicali, directorul executiv al Formula One, care s-a născut şi a crescut în Imola, a declarat că comunităţile locale se confruntă cu o situaţie teribilă.

"Trebuie să facem tot ce putem pentru a-i sprijini în aceste momente dificile şi de aceea facem o donaţie pentru a contribui la susţinerea eforturilor de ajutorare pe teren", a declarat el.

"Gândurile mele, în numele întregii comunităţi Formula 1, sunt alături de toţi cei afectaţi şi dorim să mulţumim serviciilor de urgenţă pentru munca lor incredibilă".

Circuitul de la Imola poartă numele fondatorului Ferrari Enzo şi al fiului său Dino, producătorul italian de automobile sportive de lux cu sediul la Maranello anunţând, de asemenea, o donaţie de un milion de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO