Eveniment

​Air Connect anulează toate zborurile regulate începând cu octombrie. „Am decis să nu mai operăm orarul de iarnă, urmând ca din primvară să reluăm zborurile pe destinaţii noi”

​Air Connect anulează toate zborurile regulate...

Autor: Miruna Diaconu

29.09.2023, 10:53 298

Air Connect a decis anularea tuturor zborurilor regulate operate de companie începând cu 1 octombrie. Reprezentanţii companiei spun că zborurile vor fi reluate în primăvara anului viitor, fără să menţioneze însă motivele care au stat la baza deciziei de a anula zborurile din orarul de iarnă.

„Am decis să nu mai operăm orarul de iarnă, urmând ca din primvară să reluăm zborurile pe destinaţii noi”, spun pentru ZF reprezentanţii Air Connect.

Ei precizează faptul că pasagerii nu sunt afectaţi de această decizie pentru că multe rezervări se făceau cu câteva zile înainte, iar multe dintre cursele din luna octombrie nu prea aveau rezervări.

Companiare 2 aeronave ATR, care acum sunt închiriate către operatorul Aeroitalia.

Compania Air Connect a fost înfiinţată la finalul anului 2021 şi avea în acţionariat nume precum Tudor Constantinescu, care este şi CEO al companiei, Ivaşcu Dorin, dar şi agenţia de turism Karpaten, controlată de Gheorghe Mărginean. Tudor Constantinescu a ieşit din acţionariat, alături de alţii, astfel că operatorul aerian este deţinut acum de Bogdan Iulian Năstase, Alin Creţu şi Cosmin Adrian Pop. Alin Creţu a cerut recent intrarea în insolvenţă a companiei.​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO