Eveniment

BREAKING: Incendiu puternic la o hală de depozitare din Timiş: intervin zeci de pompieri. Primele date arată că focul se manifestă pe aproximativ 2000 mp

BREAKING: Incendiu puternic la o hală de depozitare din...

Autor: Laura Buciu

22.01.2024, 17:25 138

Zeci de pompieri intervin luni pentru stingerea unui incendiu puternic la o hală de depozitare din satul Hodoni, judeţul Timiş. Primele date arată că focul se manifestă pe aproximativ 2000 mp.

Potrivit ISU Timiş, incendiul a izbucnit cu uţine minute după ora 16:00, la o hală de depozitare în satul Hodoni.

„Au fost alertate toate subunităţile de intervenţie si la faţa locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. La faţa locului au fost solicitate în sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (comunele Periam, Variaş, Satchinez şi Biled)”, transmite ISU Timiş.

Începând cu ora 16:20 a fost activată şi Grupa Operativă la nivelul ISU Timiş.

Din primele informaţii, incendiul se manifestă la interiorul unei hale şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp.

La momentul sosirii la locul evenimentului, Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru evacuarea în siguranţă a 148 de persoane.

Nu se înregistrează victime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO