Eveniment

BREAKING: Incendiu puternic la o hală de depozitare din Timiş: intervin zeci de pompieri. Primele date arată că focul se manifestă pe aproximativ 2000 mp

BREAKING: Incendiu puternic la o hală de depozitare din...

Autor: Laura Buciu

22.01.2024, 17:25 137

Zeci de pompieri intervin luni pentru stingerea unui incendiu puternic la o hală de depozitare din satul Hodoni, judeţul Timiş. Primele date arată că focul se manifestă pe aproximativ 2000 mp.

Potrivit ISU Timiş, incendiul a izbucnit cu uţine minute după ora 16:00, la o hală de depozitare în satul Hodoni.

„Au fost alertate toate subunităţile de intervenţie si la faţa locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. La faţa locului au fost solicitate în sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (comunele Periam, Variaş, Satchinez şi Biled)”, transmite ISU Timiş.

Începând cu ora 16:20 a fost activată şi Grupa Operativă la nivelul ISU Timiş.

Din primele informaţii, incendiul se manifestă la interiorul unei hale şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp.

La momentul sosirii la locul evenimentului, Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru evacuarea în siguranţă a 148 de persoane.

Nu se înregistrează victime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO