Eveniment

Ciprian Tătăruşanu, România: Este o înfrângere ruşinoasă. A fost şi vina mea la gol

Ciprian Tătăruşanu, România: Este o înfrângere...

Autor: Iulian Coşuleţu

20.06.2016, 00:11 1485

Imediat după meci, goalkeeperul de la Fiorentina şi-a recunoscut vina pentru golul primit şi a tras o concluzie tristă pentru selecţionata României: "Asta a fost valoarea noastră la acest turneu final".

"Dacă am pierdut calificarea se poate spune că e o înfrângere ruşinoasă, da!

Ne-am dorit foarte mult să câştigăm astăzi, dar nu s-a putut! Au fost mai buni şi au meritat victoria. Ne-am dorit foarte mult să revenit după pauză, să reintrăm în joc. Suntem foarte supăraţi, dar atât am putut face.

Normal că este şi vina mea la gol, îmi asum! Dar aşa este în fotbal. Sunt şi momente grele, cum este acesta şi trebuie să mergem înainte.

Nu ne aşteptam să ne bată, dar ei au progresat foarte mult! Fotbalul românesc va merge înainte şi aşa, asta e. Asta a fost valoarea noastră la acest turneu final", a declarat Ciprian Tătăruşanu la Dolce Sport, imediat după meci.

România nu mai are şanse la calificarea în optimile de finală, fiind a doua echipă eliminată de la Campionatul European din Franţa, după Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO