Eveniment

Criza a dus la reducerea drastică a investiţiilor la Continental

Criza a dus la reducerea drastică a investiţiilor la Continental

Foto Cristina Nichituş

08.07.2011, 00:00 87

Criza a dus la reducerea drastică a cheltuielilor, dar şi ainvestiţiilor preconizate de lanţul hotelier Continental, adeclarat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate RaduEnache, proprietarul lanţului. Enache a spus că lanţul hotelier îşipropusese un program de investiţii pe 10 ani, care prevedeadublarea capacităţii de cazare, însă criza a dus la reducereasumelor care vor fi alocate.

"Aveam un program de investiţii de 120 de mil. euro pe 10 ani,dar în următorii 5 ani vom investi doar 40 mil. euro. Până în 2017trebuia să avem 3.600 de camere, deci să ne dublăm capacitatea. Maiaveam un program de dezvoltare cu 10 hoteluri de 2 stele, daracesta a rămas", a spus Radu Enache (foto).

Continental Hotels operează opt hoteluri, respectiv trei unităţiContinental Forum (clasificate la patru stele), trei hoteluriContinental (trei stele), un Grand Hotel Continental (cinci stele)şi o unitate Hello Hotel (două stele). De asemenea, compania deţinecinci restaurante, patru cafenele şi cofetării şi un bar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24