Eveniment

Cu frigul în oase, zeci de oameni au continuat protestele pentru a 16-a zi

Cu frigul în oase, zeci de oameni au continuat protestele pentru a 16-a zi

Autor: Mediafax

29.01.2012, 08:57 438

Zeci de persoane au protestat, sâmbătă, în pofida ninsorii abundente şi a gerului, pentru a 16-a zi consecutiv, în mai multe oraşe din ţară, scrie Mediafax.

Un bărbat a scos, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Timişoara, în cea de-a 16-a zi de proteste desfăşurate în municipiu împotriva actualei puteri, un drapel roşu cu însemnele PCR, pe care a scris "Băsescu", "Roberta", "Boc" şi "Udrea".

Una dintre cele aproximativ o sută de persoane care au protestat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Timişoara, a mers la miting cu un drapel roşu cu însemnele PCR, iar pe steag a scris "Băsescu", "Roberta", "Boc" şi "Udrea".

De asemenea, patru tineri au adus în Piaţa Victoriei şi sicriul în care au fost înmormântaţi, joi, simbolic, Traian Băsescu şi Emil Boc, şi l-au depus pe scările Operei. Alături de sicriu, a fost aşezat drapelul cu însemnele PCR.

Protestatarii au strigat lozinci şi au purtat pancarte cu inscripţiile "Traiane ai demnitate, ieşi prin faţă, nu aştepta un şut în spate", "Sunt un vierme cam nervos şi-am venit să vă dau jos! Băsescu nu uita, Timişoara nu te vrea!" sau "Marinarule, ia vaporul! Că nu te mai vrea poporul!".

Manifestanţii din Piaţa Victoriei din Timişoara au autorizaţie de protest până în data de 22 februarie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24