Eveniment

Discuţii Cioloş - Isărescu pentru „o viziune de dezvoltare pe termen lung”

Discuţii Cioloş - Isărescu pentru „o viziune de...
23.12.2015, 00:02 769

Premierul Dacian Cioloş a declarat, după ce s-a întâlnit ieri cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu, că discuţiile au vizat „o viziune dezvoltare economică pe termen mediu şi lung“ şi că vor continua cu reprezentanţii partidelor. „Am anunţat în urmă cu o lună că vrem să lucrăm, dincolo de implementarea programului de guvernare, la o viziune de dezvoltare economică, pe termen mediu, pe termen lung.

O să avem discuţii inclusiv cu partidele politice parlamentare pe acest lucru, pentru că am vrea să ajungem la ceva ce poate fi asumat la nivel naţional fără să avem pretenţia că noi o să facem totul, dar cel puţin să lansăm discuţia şi pe această temă am discutat şi cu guvernatorul şi cu economistul-şef al băncii naţionale", a afirmat Cioloş.

Întrebat dacă printre temele abordate a figurat şi legea dării în plată, premierul a răspuns negativ. La întâlnire au participat premierul Dacian Cioloş, vicepremierul şi ministrul economiei Costin Borc, ministrul finanţelor Anca Dragu, guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi economistul-şef al băncii centrale, Valentin Lazea. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO