Eveniment

Grand Arena Mall si-a facut pista de karting la etaj

30.03.2010, 23:44 1463

In centrul comercial Grand Arena din sudul Bucurestiului,detinut de familia oamenilor de afaceri francezi Harfi, a fostamenajata de circa o luna o pista de karting indoor, in apropiereazonei de food-court, in incercarea de a face fata competitiei totmai mari de pe piata centrelor comerciale.
Potrivit reprezentantilor dezvoltatorilor, o plimbare de cinciminute costa 10 lei, in timp ce in Cotroceni Park, un alt mall dinBucuresti care ofera acest gen de distractie, o "cursa" de zeceminute costa intre 30 si 45 de lei, in functie de zi si intervalorar.
Pista a fost amenajata la etajul superior al centrului comercial,unde Grand Arena a ramas cu mai putin de zece chiriasi, in specialoperatori de cafenele si restaurante, dupa ce in iarna aproximativ20 dintre retailerii proiectului au inchis spatiile. In sudulCapitalei competitia pentru amatorii de malluri este tot mai acerbadupa ce in urma cu o luna a fost inaugurat si proiectul Sun Plaza,in apropierea statiei de metrou Piata Sudului. Grand Arena aimplicat o investitie de 180 mil. euro si are printre chiriasiCarrefour, Altex, Deichmann sau Kiabi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO