Guvernul înfiinţează un consiliu consultativ pentru antreprenoriat

8 dec 2017 Autor: Simona Tatu

Membrii consiliului vor participa la procesul de elaborare a proiectelor de acte normative cu efecte asupra mediului de afaceri şi, în special, asupra sectorului întreprinderilor  mici şi mijlocii.

Guvernul înfiinţează, pentru prima dată, un consiliu consultativ pen­tru antreprenoriat la nivel re­gional care va avea rolul de a creşte in­­vestiţiile şi de a promova ex­porturile. Zonele vizate sunt Cluj-Na­po­ca, Târgu-Mureş, Braşov, Timi­şoara, Craiova, Ploieşti, Iaşi şi Cons­tanţa.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

 
Cuvinte cheie:
consiliu
, guvern
, infiintare
, mediul de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide