Eveniment

In doi-trei ani, piata de training va fi dura

03.02.2006, 21:20 23

Compania ungara de training, consultanta si coaching - Develor Training & Consulting - isi propune sa atinga o cifra de afaceri de 1,5 mil. euro pana in 2008 din serviciile oferite pe piata romaneasca.

"Piata de training de aici este aglomerata in sens pozitiv si cred ca in 2-3 ani va fi extrem de dura. Potrivit politicii regionale, s-a considerat ca Romania este o piata destul de matura pentru a permite Develorului si filosofiei sale sa se afirme", a declarat ieri Marius Girlea, general manager al Deve-lor Romania, cu ocazia lansarii oficiale a firmei. El a precizat ca obiectivul companiei este ca, pana in 2008, peste 3.000 de angajati ai viitorilor clienti locali sa treaca prin training-urile firmei. Primii doi clienti ai Develor la nivel local sunt Petrom si OTP Bank, care au beneficiat de doua cursuri de training pentru peste 50 de oameni. Echipa Develor Romania este formata momentan din opt traineri autorizati, urmand ca, in urmatorii doi ani, numarul acestora sa creasca pana la 20. Potrivit oficialilor sai, Develor Training & Consulting este una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrala, cu o cifra de afaceri anuala de 4,5 mil. euro si un total de 2.400 de ore de training si consultanta livrate anul trecut prin birourile din Ungaria, Republica Ceha, Republica Slovaca, Polonia, Slovenia, Croatia, Egipt, China si Australia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24