Eveniment

Industria de outsourcing trebuie să se reinventeze pentru a rămâne relevantă în următorul deceniu. Industria locală a serviciilor de externalizare a diferitelor procese de business cuprinde în prezent aproape 1.100 de companii cu 180.000 de angajaţi

Industria de outsourcing trebuie să se reinventeze...

Autor: Ramona Cornea

24.08.2022, 16:45 198

♦ Asociaţia Business Service Leaders în România: Trebuie să avem servicii cu valoare adăugată mare, susţinute de automatizare la scară largă şi educaţie de calitate pentru ca acest sector să rămână relevant în următorii zece ani.

Industria locală a serviciilor de externalizare a diferitelor procese de business trebuie să se reinventeze pentru a putea rămâne relevantă în următorii zeci ani, iar pentru acest lucrul este necesar ca firmele din România să ofere servicii cu valoare adăugată mare, susţinute de automatizare la scară largă, iar educaţia viitorilor angajaţi din sector să fie una de calitate, afirmă reprezentanţii Asociaţiei Business Service Leaders în România (ABSL), asociaţie ce reuneşte multe dintre companiile de outsourcing prezente pe piaţa din România.

Industria locală a serviciilor de externalizare a diferitelor procese de business cuprinde în prezent aproape 1.100 de companii cu 180.000 de angajaţi. Veniturile generate în 2020 au fost de 9 miliarde de euro.

Reprezentanţii industriei româneşti a serviciilor pentru afaceri consideră că acest sector trebuie reinventat pentru a putea rămâne relevant în următorii zece ani şi a asigura o creştere anuală medie de minimum 3 - 5% în următorii 10 ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO