Eveniment

Jaroslaw Jaworski, CEO Central & Eastern Europe Region Coface: România este între primele 15 pieţe din cele peste 200 ale Coface

Jaroslaw Jaworski, CEO Central & Eastern Europe Region...

Autor: Răzvan Botea

17.10.2023, 11:07 106

România este între primele 15 pieţe din cele peste 200 ale Coface, a spus Jaroslaw Jaworski, CEO Central & Eastern Europe Region Coface, în cadrul conferinţei anuale Coface Risc de Ţară 2023.

Declaraţiile lui Jaroslaw Jaworski:

Business-ul din Romania se află în primele 15 din lume pentru Coface, iar echipa de 300 de oameni ai Coface susţine clienţii şi dezvoltarea.

Este important să susţii dezvoltarea pe mai mulţi piloni: pe o bază de informaţii – trebuie să ştii cu cine te înţelegi, de la cine cumperi. Coface are o competenţă vastă în acest domeniu.

Al doilea element este probabil mai comun: asigurarea de credit. Un alt element, având în vedere situaţia economică şi tipul de incertitudine cu care ne confruntăm acum, aş spune că este recuperarea creanţelor.

Aş vrea să evidenţiez această chestiune foarte importantă pentru partenerii de business, care nu lucrează numai pe vreme însorită, ci şi atunci când afară plouă: de aceea suntem aici, să sprijinim clienţii şi partenerii de business.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO