Eveniment

Oana Pascu, fondatoare, Complice.ro: Continuăm şi în 2024 să dezvoltăm portofoliul cu experienţe. Avem deja discuţii cu clienţi pe calendarul de evenimente de anul viitor şi ne uităm la tot ce e important pentru angajat şi angajator, cu iniţiative în afara biroului

ZF HR CONFERENCE. Viitorul resurselor umane. Cum văd marii angajatori provocările anului 2024

Oana Pascu, fondatoare, Complice.ro: Continuăm şi în...

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.11.2023, 15:19 48

Complice.ro, magazinul online specializat în comercializarea de cadouri ce au la bază experienţe, va continua să dezvolte portofoliul de experienţe şi în 2024, reprezentanţii companiei fiind deja în discuţii cu clienţii, a spus Oana Pascu, fondatoare, Complice.ro în cadrul ZF HR CONFERENCE. Viitorul resurselor umane. Cum văd marii angajatori provocările anului 2024.

„Eu sunt sigură că nu o să ne plicitsim nici anul viitor. Noi o să dezvoltăm în continuare portofoliul de experienţe. Avem acum peste 300 de variante, iar mereu clienţii vor ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai văzut, iar partea de creativitate este foarte importantă. Experienţele la nivel de echipă creează şi ele o stare de bine angajaţilor. Avem deja discuţii cu clienţi pe calendarul de evenimente de anul viitor şi ne uităm la tot ce e important pentru angajat şi angajator, cu iniţiative în afara biroului. Am observat că se merge spre mental health, cu iniţiative care să ofere angajatului nu doar partea de bunăstare fizică cât şi mentală”, a spus Oana Pascu.

 

Ce a mai spus Oana Pascu

Noi folosim produse pe care le numim FlexiBOX şi dăm posibilitatea angajatului să îli aleagă din mai multe experienţe din diferite categorii, din acelaşi buget. Pachetele de jos 200 – 250 de lei, în zona de sus 500 de euro. Între aceste preţuri sunt multe opţiuni. Noi creăm aceste FlexiBOX la cererea clienţilor.

Aşa cum vedem noi, relaţia dintre angajat şi angajator s-a răcit puţin în urma pandemiei şi angajatorul încearcă să-şi aducă oamenii mai aproape. Munca remote a generat această situaţie şi s a demonstart că e complicat să mai avem acea relaţie bazată pe emoţie care ţine talentele în companie. Vedem focus mare pe creşterea engagementului (implicaţi) angajaţilor. Şi dacă înainte companiile erau interesate de bună starea angajaţilor, în prezent, aici e şi partea de mental health.

Liderul e cel care creează contexte pentru ca oamenii din echipă să se conecteze. El trebuie să inspire, să fie autentic, dar oamenii trebuie să aibă posibilitatea să se conecteze ca şi echipă - acesta este aspectul pe care noi îl vedem cel mai des şi care îşi pune amprenta asupra culturii organizaţionale.

Ce pune la bătaie Complice.ro companiilor din portofoliul? Dacă spui Complice spui experienţe. Companiile folosesc experienţele noastre ca insentive eptnru angajaţi şi pentru retenţie. Noi punem mult focus pe retenţie deşi vedem comp care duc resurse în zona de recurtare şi apoi îi pierd şi o iau de la început. Este un cerc vicios pe care l oprim doar dacă ne focusăm pe retenţie şi individualizare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO