Eveniment

Percheziţii la casa din Craiova a lui Dinel Staicu. Anchetatorii au ridicat mai mulţi saci cu documente

Percheziţii la casa din Craiova a lui Dinel Staicu. Anchetatorii au ridicat mai mulţi saci cu documente

Autor: Mediafax

19.07.2011, 16:50 300

Anchetatorii au ridicat, marţi după-amiază, de la locuinţa dinCraiova a lui Dinel Nuţu, fost Staicu, mai mulţi saci cu documente,precum şi un pistol, potrivit unor martori, pentru care Nuţu nu aravea autorizaţie, percheziţiile încheindu-se după aproximativ nouăore.

În urmă cu puţin timp, cinci anchetatori, persoane în civil, şiun echipaj de jandarmi au părăsit domiciliul lui Dinel Nuţu, eiridicând mai mulţi saci cu documente pe care i-au încărcat într-omaşină a Jandarmeriei.

Anchetatoriii nu au dorit să facă niciun fel de declaraţie, caşi rudele lui Dinel Nuţu, care se aflau în locuinţa percheziţionatăla momentul respectiv.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii şi jandarmii aupărăsit zona unde se află locuinţa din Craiova a lui Dinel Nuţufără să dea informaţii despre destinaţia spre care seîndreaptă.

Casa din Craiova a lui Dinel Nuţu, fost Staicu, a fostpercheziţionată, marţi, de către anchetatori, iar la locuinţaacestuia s-au aflat două maşini ale procurorilor DNA - ServiciulTeritorial Piteşti. Citiţi mai mult despre percheziţiile la casa lui Dinel Staicu pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO