Eveniment

Poetul Adrian Păunescu a murit

Maestrul a plecat dintre noi - Poetul Adrian Păunescu a murit

Autor: Adrian Voicu

05.11.2010, 08:33 333

"Astăzi, la ora 7:15, inima maestrului Adrian Păunescu a încetatsă bată", a fost anunţul făcut de doctorul Şerban Brădişteanu,şeful Clinicii de Cardiologie a Spitalului Floreasca, în aceastădimineaţă.

Poetul a fost internat din 26 octombrie la Spitalul de UrgenţăFloreasca, având probleme cardiace, renale şi hepatice. Stareaacestuia s-a agravat în noaptea de marţi spre miercuri, poetulfiind resuscitat, după ce inima i s-a oprit.

În urmă cu o zi, medicul a spus că starea poetului este "extremde gravă", "mai având nişte stopuri" şi că boala lui AdrianPăunescu depăşeşte resursele terapeutice ale unităţii. "Nu ştiu cummai putem face faţă în continuare situaţiei", a afirmatBrădişteanu.

Inima lui Adrian Păunescu a repornit, fiind susţinută şi deaparate prin care este drenat sângele, starea pacientului fiind încontinuare gravă. În această noapte, inima poetului s-a oprit demai multe ori, încercările de resuscitare dovedindu-se fărăsucces.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO