Eveniment

Primăria Timişoara a investit 2 mil. euro în modernizarea unei străzi

Primăria Timişoara a investit 2 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

25.06.2013, 15:07 326

Primăria Timişoara a finalizat o investiţie în valoare de peste 8,8 mil. lei (aproximativ 2 mil. euro) pentru modernizarea străzii Cloşca din municipiu. Totodată, în cadrul acestei investiţii s-a realizat şi extinderea străzii la 4 benzi, pe sectorul bulevardul Cetăţii - strada Ovidiu Balea, pe o lungime de 1,7 km. Municipiul Timişoara a semnat contractul cu finanţare nerambursabilă în luna august 2011, iar lucrările au fost demarate în luna mai 2012, executantul fiind compania Drumuri Municipale. 

Astfel, a fost realizată o structură rutieră nouă, s-au amenajat racordurilor la străzile laterale şi accesul la proprietăţi, coborârea bordurilor în zona trecerilor de pietoni pentru persoanele în vârstă şi cu handicap, refacerea trotuarelor, amenajarea de piste pentru biciclişti. De asemenea, a fost realizată o canalizaţie subterană pentru reţele, au fost plantaţi pomi şi au fost create zone verzi prin gazonare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO