Eveniment

Prodplast se relochează şi întrerupe activitatea începând cu 1 mai

Autor: Ioan Dornescu

03.04.2012, 00:00 115

Producătorul de mase plastice Prodplast Bucureşti (PPL), companie controlată de omul de afaceri Florin Pogonaru, a anunţat că îşi întrerupe activitatea pe termen nedeterminat, de la 1 mai, în urma începerii unui proces de relocare.

"Prodplast va demara un amplu proces de relocare, fapt ce va conduce la imposibilitatea de a mai prelua comenzi, în acest sens, în data de 30 martie, fiind notificaţi clienţii societăţii privind întreruperea pe o perioadă nedeterminată a activităţii de producţie, începând cu data de 1 mai 2012", se arată într-un raport al companiei, remis Bursei.

Reprezentanţii Prodplast nu au putut fi contactaţi pentru informaţii suplimentare. Cifra de afaceri a producătorului de mase plastice a crescut anul trecut cu 11%, la 53,8 mil. lei (12,7 mil. euro), iar profitul aproape s-a dublat, la 2,9 mil. lei (691.000 de euro). Prodplast are un capital de 17 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO