Eveniment

Profesorii spun NU ofertei lansate de Guvern: În acest moment, pe baza actualelor propuneri venite din partea executivului, greva continuă

Profesorii spun NU ofertei lansate de Guvern:  În acest...

Autor: Cosmin Pirv

25.05.2023, 12:27 69

Greva din Educaţie continuă, după ce profesorii au respins oferta Guvernului care prevederea acordarea unor carduri de 2.500 de lei, în două tranşe. „Este o ofertă jignitoare”, susţin sindicaliştii.

„Guvernul trebuie să răspundă în faţa părinţilor şi elevilor pentru ce urmează”, a declarat joi un lider sindical, la protestul sindicaliştilor din învăţământ din Piaţa Victoriei.

Sindicaliştii spun că oferta Guvernului a fost respinsă şi că aceasta este considerată „jignitoare” de profesori.

„Colegii au transmis foarte ferm că atâta timp cât nu va exista o soluţie corectă şi decentă nu vor renunţa la această formă de protest. În acest moment, pe baza actualelor propuneri venite din partea executivului, greva continuă”, a spus un alt lider sindical.

Mii de sindicalişti din învăţământ protestează joi în Piaţa Victoriei. Sindicaliştii sunt joi în a patra zi de grevă generală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO