Eveniment

Proiectul legii prevenţiei va fi aprobat de guvern în această săptămână. „Ministerul pentru mediul de afaceri a primit majoritatea avizelor.“

Alexandru Petrescu, ministrul pentru IMM-uri

Alexandru Petrescu, ministrul pentru IMM-uri

15.05.2017, 00:00 86

Proiectul legii prevenţiei iniţiat de Ministerul pentru IMM-uri a primit majoritatea avizelor ministerelor cu atribuţii pe zona de control, ministrul Alexandru Petrescu apreciind că săptămâna viitoare ar putea fi aprobat şi trimis în Parlament.

„Ministerul pentru mediul de afaceri a primit majoritatea avizelor şi a intrat în şedinţă într-o primă lectură. Actul normativ constituie principiile de bază ale codului economic al României, este structurat pe doi piloni esenţiali şi anume crearea cadrului optim de educare şi informare a operatorilor economici şi identificarea zonei de rezonabilitate în actul de control“, a declarat ministrul pentru IMM-uri Alexandru Petrescu.

El a apreciat că legea prevenţiei va fi o primă măsură „de emancipare“ a actului de control şi un prim pas de restabilire a unui cadru de încredere, element esenţial pentru „un mediu de business stabil şi sănătos“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO