Eveniment

Protestul BNS s-a încheiat cu o oră mai devreme decât fusese anunţat

Altercaţie între sindicalişti şi cordonul de jandarmi, în faţa Ministerului Agriculturii.
28.09.2010, 15:08 29

Protestul BNS s-a încheiat fără incidente, cu aproape o oră maidevreme decât fusese anunţat de către organizatori, singurul momenttensionat fiind cel de la Ministerul Agriculturii unde câţivasindicalişti au încercat să forţeze cordonul de jandarmi, scrieMediafax.

Incidentul a avut loc înainte ca sindicaliştii, ajunşi îndreptul Teatrului Naţional, să se îndrepte spre sediul MinisteruluiAgriculturii.

Oamenii au refuzat să respecte culoarul făcut de jandarmi şi auvrut să rupă gardurile de delimitare.

Jandarmii încolonaţi în spatele protestatarilor au venit imediatîn faţă şi au format două rânduri pentru a opune rezistenţă. Timpde câteva minute, între aceştia şi forţele de ordine a avut loc oaltercaţie.

Liderul BNS, Dumitru Costin, a declarat după terminareaprotestului, că la întâlnirea de la ora 16.00, cu premierul, vreasă-i transmită acestuia mesajele pe care le-a formulat şi alterânduri referitoare la nevoia de schimbare a atitudinii Guvernului.Citiţi mai mult despre protestul sindicaliştilor din Bucureşti pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO