Eveniment

Şapte persoane, printre care doi polonezi, reţinute pentru 24 de ore după incidentele de vineri

Şapte persoane, printre care doi polonezi, reţinute...

Autor: Mediafax

12.11.2016, 10:19 43

Cele şapte persoane, dintre care doi polonezi şi cinci români, au făcut parte din două grupuri care au provocat scandal în zona Arenei Naţionale, înainte de meci, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei pentru agenţia MEDIAFX.

"Înainte de începerea partidei, după un incident în zona bulevardului Basarabia, opt cetăţeni polonezi au fost conduşi la Secţia 9 Poliţie. Au fost demarate cercetările faţă de patru persoane pentru încăierare, două dintre ele primind ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Tot înainte de meci, în zona Iancului, a fost un incident în urma căruia şase persoane, cetăţeni români, au fost conduse la secţie. După audieri, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru cinci dintre ei, tot sub acuzaţia de încăierare", au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei pentru agenţia MEDIAFAX.

Reţinerile vin după ce, vineri după-amiază, şase suporteri polonezi au fost ridicaţi şi conduşi la Secţia 10 de Poliţie, după un scandal la un bar din Centrul Vechi. După audieri, poliţiştii au început urmărirea penală în cazul lor pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO