Eveniment

Şcoala de business ASEBUSS: „Principala modificare pe care trebuie să o aducă liderii în societatea românească este să arate că pe termen lung un comportament etic este singurul care aduce câştig“

Autor: Ramona Cornea

11.10.2023, 18:40 133

Peste 50% dintre managerii din multinaţionale care au urmat un astfel de program au fost promovaţi, şi-au schimbat jobul sau au luat calea antreprenoriatului în cel mult trei ani de la încheierea studiilor.

Absolvenţii unui program de MBA sau EMBA au contribuit din companiile lor la formarea a 15% - 20% din PIB-ul României, susţin reprezentanţii şcolii de business ASEBUSS. Datele centralizate de Ziarul Financiar din piaţa şcolilor de business arată că managerii români investesc anual circa 3,9 milioane de euro în programe de tip MBA sau Executive MBA.

Mai mult 7.000 de executivi şi antre­prenori din România au urmat cursurile unui program de educaţie managerială de tip MBA sau Executive MBA oferit în România, iar comunitatea celor mai bine pregătiţi oameni din business creşte cu câte 150 - 200 de absolvenţi în fiecare an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO