Eveniment

Supraveghere speciala la Siderca, inca un an

17.02.2004, 00:00 13

Termenul de exercitare a procedurii speciale de supraveghere financiara a societatii comerciale Siderca Calarasi, care a expirat la 13 februarie 2004, va fi prelungit cu un an, au declarat surse din cadrul Autoritatii pentru Privatizare.
Executivul a instituit, printr-o hotarire publicata in 13 februarie 2001 in Monitorul Oficial, supravegherea financiara a societatii, stabilind ca aceasta masura sa fie aplicata pe perioada programului de restructurare si redresare financiara, dar nu mai mult de trei ani.
Societatea a intrat in lichidare judiciara in luna iulie a anului 2001, dar procedura a fost transformata in supraveghere financiara prin hotarire de Guvern.
Pe perioada supravegherii financiare, platile catre buget, furnizorii de utilitati publice si creditorii comerciali sint monitorizate.
Reprezentantii Autoritatii pentru Privatizare si cei ai companiei italiene AFV Acciaierie Beltrame SpA au semnat, in august 2002, un acord pentru constituirea societatii mixte Donasid Calarasi, pe baza unor active ale combinatului siderurgic. Compania italiana detine 51% din actiunile Donasid. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO