Eveniment

Surpriză: Raiffeisen Bank a semnat un parteneriat de 4 ani cu David Popovici, campionul român la înot, pentru a-l susţine în parcursul său sportiv

Surpriză: Raiffeisen Bank a semnat un parteneriat de 4...

Autor: Robert Manea

19.04.2023, 18:17 3357

Raiffeisen Bank anunţă semnarea unui parteneriat pe 4 ani de susţinere a sportivului român David Popovici, dublu campion european şi mondial la înot, pentru susţinerea acestuia pe parcursul său sportiv şi promovarea performanţei româneşti. 

“De peste 25 ani, Raiffeisen Bank este un actor important în economia naţională, o bancă solidă, cu rezultate care ne onorează. Am reuşit să obţinem aceste rezultate datorită abordării noastre de a face investiţii pe termen lung, sustenabile. Pentru echipa Raiffeisen Bank, performanţa este o cursă susţinută, sistematică, pas cu pas. Suntem onoraţi să putem face parte din galeria de suporteri a lui David Popovici, să îl susţinem în parcursul său sportiv şi vă invităm alături de noi!”, a menţionat Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.

"Sunt bucuros de acest parteneriat pentru că este unul pentru performanţă. Motivaţia mea ţine de succes, stabilitate, siguranţă, valori împărtăşite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanţă în sport pe termen lung, şi să întorc o parte din acest succes nu doar sub formă de inspiraţie pentru alţi tineri - eu la rândul meu fiind inspirat de alţi performeri români - ci şi ca şi contribuţie în societate, în comunităţi." -David Popovici, înotător român de performanţă.

“Promovarea sportului ca stil de viaţă sănătos este una din direcţiile strategice de implicare în comunitate ale companiei Raiffeisen Bank. Avem deja tradiţie în ceea ce priveşte susţinerea valorilor româneşti. Încă din 2008, am fost activi în promovarea sportului de masă, ca mod de viaţă sănătoasă cât şi a sportului de performanţă. Suntem, alături de întreaga Românie, suporterii lui David Popovici. Astăzi intrăm într-un parteneriat al valorilor şi sunt convins că vom avea multe momente de bucurie pe care să le împărtăşim în viitor!”, a completat Cristian Sporiş, Vice-Preşedinte, Corporate Banking Division şi Membru Consiliu Director Raiffeisen Bank România.

David Popovici este un înotător român, campion mondial şi european. În 2022 a devenit cel mai tânăr campion mondial în proba de 200 m liber masculin şi unul dintre cei mai tineri campioni mondiali la masculin din istoria înotului. David deţine recordul mondial la seniori şi la juniori la proba de 100 m liber, precum şi recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO