Eveniment

Toate televiziunile din Anglia sunt în stare de alertă: Sănătatea regiei Marii Britanii s-a deteriorat vizibil, iar medicii sunt îngrijoraţi. Toate rudele s-au deplasat la castelul Balmoral

Toate televiziunile din Anglia sunt în stare de alertă:...

Autor: Dorin Oancea

08.09.2022, 14:50 5048

Medicii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a reginei Elisabeta a Marii Britanii şi au recomandat ca aceasta, în vârstă de 96 de ani, să rămână sub supraveghere medicală, a anunţat joi Palatul Buckingham, conform Reuters.

O sursă de la palat a declarat că membrii apropiaţi au fost informaţi şi a minimizat speculaţiile potrivit cărora monarhul ar fi căzut.

Miercuri, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Cu o zi înainte, ea a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcţia de prim-ministru al ţării, la castelul Balmoral, reşedinţa sa din Scoţia.

Truss a declarat că întreaga ţară este fi profund îngrijorată de această veste. "Gândurile mele - şi gândurile oamenilor din întreaga noastră Regat - sunt alături de Majestatea Sa Regina şi de familia ei în aceste momente", a spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO