Eveniment

Urmează Deloitte Best Managed Companies România. Ce companii vor primi certificarea pentru ediţia a doua?

Deloitte organizează joi, 18 ianuarie, cea de-a doua ediţie a Galei Best Managed Companies, în care vor fi anunţate companiile care primesc certificarea „Best Managed”, în urma parcurgerii programului. Gala va fi transmisă live începând cu ora 19:00 pe zf.ro şi pe paginile de social media ale Ziarului Financiar.

Deloitte organizează joi, 18 ianuarie, cea de-a doua ediţie a Galei Best Managed Companies, în care vor fi anunţate companiile care primesc certificarea „Best Managed”, în urma parcurgerii programului. Gala va fi transmisă live începând cu ora 19:00 pe zf.ro şi pe paginile de social media ale Ziarului Financiar.

Autor: Răzvan Botea

18.01.2024, 00:05 316

♦ Best Managed Companies este un program al companiei de consultanţă şi audit Deloitte, care se organizează anual în mai mult de 40 de ţări ♦ În urma parcurgerii programului, un juriu independent decide care companii primesc certificarea Best Managed sau recertificarea, în cazul în care compania a primit recunoaşterea şi la ediţia anterioară.

Deloitte România va acorda certificarea Best Managed Companies 2023 mai multor companii care au parcurs cea de-a doua ediţie a programului cu acelaşi nume. Este vorba de o certificare acordată în baza unei metodologii internaţionale, care evaluează patru piloni: strategie, cultură, inovaţie-resurse şi guvernanţă.

Cea de-a doua ediţie a programului Best Managed Companies România a stârnit interesul a peste o sută de companii antreprenoriale, dintre care 40 au ajuns în etapa principală, cea a atelierelor de lucru organizate de Deloitte împreună cu partenerii programului. Practic, consultanţii de la Deloitte, împreună cu partenerii programului - Banca Transilvania, Bursa de Valori Bucureşti şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltareş (BERD) - au organizat mai multe sesiuni de consultanţă şi workshopuri cu companiile care au intrat în etapa atelierelor şi la final un juriu independent a decis ce companii primesc certificarea sau, după caz, recertificarea, pentru companiile care vor să redobândească recunoaşterea Best Managed Companies.

Cele 40 de companii care au participat la etapa workshopurilor au cifre de afaceri pornind de la 20 de milioane de euro, sediul în România şi acţionari români sau echipă de management cu reşedinţa în România.

Best Managed Companies este un program Deloitte Private, în parteneriat cu Banca Transilvania, Bursa de Valori Bucureşti şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Companiile certificate vor fi anunţate la cea de-a doua ediţie a Galei Best Managed Companies, care va avea loc joi, 18 ianuarie începând cu ora 19:00 şi va fi transmisă live pe zf.ro şi pe paginile de social media ale Ziarului Financiar. Invitaţii galei sunt Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania, Victoria Zinchuk, Director România, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Radu Hanga, Preşedinte, Bursa de Valori Bucureşti, Cristian Popa, Membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, Cristian Nacu, Senior Country Officer, International Finance Corporation, şi Dorel Paraschiv, Prorector, Academia de Studii Economice, alături de Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova. Gazda evenimentului va fi Andrei Burz-Pînzaru, Partener, Deloitte România, liderul programului Deloitte Private în România.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO