Eveniment

Urmează ZF/ROREG De la idee la business inteligent, cu finanţări europene. Brăila, 13 februarie, de la 10.30 pe zf.ro: Luminiţa Mihailov, directoarea generală ADR Sud-Est, vine la conferinţa De la idee la business inteligent şi va da toate detaliile legate de fondurile europene regionale

Luminiţa Mihailov, directoare generală ADR Sud-Est

Luminiţa Mihailov, directoare generală ADR Sud-Est

Autor: Răzvan Botea

08.02.2024, 00:05 267

Luminiţa Mihailov, di­rec­toarea generală a ADR Sud-Est, vine la conferinţa De la idee la business inteligent şi va vorbi despre stadiul finanţărilor europene pentru companiile din regiune, care sunt liniile de finanţare care se vor lansa şi sumele de care pot beneficia antreprenorii pentru investiţii. Specialiştii de la BCR Oana Bâra, coordonatoare programe de finanţare şi Dragoş Porojan, director executive corporate, vor completa informaţiile despre finanţările europene disponibile pentru mediul de business.

La discuţie se vor mai alătura Mihai Posedaru, administratorul Bencomp Buzău, care va povesti despre experienţa sa cu fondurile europene şi Jenica Crăciun, director la ADR Sud-Est, care va oferi toate detaliile tehnice necesare.

Ziarul Financiar, împreună cu Asociaţia Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România (ROREG) şi cu BCR vor răspunde în cadrul seriei de evenimente „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene” la cele mai importante întrebări ale mediului de afaceri în legătură cu accesarea de fonduri europene regionale: ce finanţări europene sunt disponibile şi ce trebuie să ştie antreprenorii din cele 8 regiuni?  Care sunt alternativele de finanţare pentru contribuţia proprie atunci când atragi fonduri europene?

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO