Eveniment

Veşti proaste: Turul României nu va mai avea loc în acest an

Veşti proaste: Turul României nu va mai avea loc în...

Autor: Mediafax

28.09.2023, 10:08 64

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Ciclism a decis amânarea ediţiei din acest an a Turului României şi reluarea competiţiei în 2024.

Din motive independente de organizatori şi parteneri, Consiliul de Administratie al Federaţiei Române de Ciclism a decis amânarea ediţiei din acest an şi reluarea competiţiei în 2024.

„Din dorinţa de a duce mai departe tradiţia Turului României şi de a îi asigura o continuitate firească, am amânat această decizie până în ultimul moment posibil, timp în care au fost întreprinse numeroase eforturi de rezolvare a situaţiei. Cu toate acestea, perioada scurtă rămasă până la noua dată de începere a evenimentului ne pune în imposibilitatea de a continua demersurile de organizare şi contractare a furnizorilor necesari în timp util”, informează Federaţia Română de Ciclism.

Sursa citată se declară încrezătoare că în cel mai scurt timp se va putea organiza Turul României 2024 la cele mai înalte standarde.

Turul României urma să aibă loc în octombrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO