Grecia

Magazinul „fanion“ al Nike din Piaţa Romană se închide

Autor: Cristina Roşca

26.03.2012, 00:03 603

Grecii de la Elmec au intrat pe piaţa locală în 1999, când au deschis primul magazin Nike pe bulevardul Magheru. La mai bine de un deceniu distanţă com­pania se pregăteşte să închidă maga­zinul Nike pe două niveluri din Piaţa Romană, potrivit unor surse din piaţă.

În prezent, potrivit site-ului com­paniei, Elmec deţine pe piaţa locală 41 de ma­gazine (inclusiv cel din Piaţa Ro­mană) în 11 oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj, Craiova, Deva, Iaşi, Târgu-Mureş, Oradea, Ploieşti, Reşiţa, Suceava şi Timi­şoara).

Elmec are în România ma­ga­zine monobrand precum Nike, Nike Outlet, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Converse, Folli Follie, Miss Sixty/Ener­gie şi multibrand precum Famous Brands, Kix, Star Place şi Collective.

Cea mai recentă deschidere de maga­zin a grecilor a avut loc în urmă cu circa un an. Atunci, Elmec a inau­gurat cel mai mare magazin Nike de pe piaţa locală, în Băneasa Shopping City din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO