Info

Cum se pregatesc organizaţiile pentru noua era AI – soluţii integrate BRINEL de cyber and data hygiene si automatizare cu device-uri Intel cu Windows 11 şi Microsoft Defender?

Advertorial

Cum se pregatesc organizaţiile pentru noua era AI –...

Autor: Publicitate

15.12.2023, 07:00 231

Modul în care lucrăm şi colaborăm a suferit schimbări majore în ultimii doi ani, punând presiune pe companii, care încearcă să ţină pasul cu noile condiţii de muncă şi cu cerinţele angajaţilor. Astfel, digitalizarea nu mai reprezintă o opţiune de business, ci e tot mai clar că este cheia spre creşterea productivităţii şi a competitivităţii, dar şi pentru reducerea costurilor.

În plus, în Parlamentul Uniunii Europene se discută impunerea obligativităţii producătorilor hardware de a implementa soluţii de securitate fizică care sa combată atacurile cibernetice. Astfel, creşte importanţa de a utiliza hardware inovativ, capabil să îndeplinească funcţii de securitate mai avansate de la nivelul cip-ului, care nu erau posibile până acum şi nu sunt aplicabile pe anumite hardware-uri existente, reprezentând un motiv semnificativ de device refresh pe langă partea de uzură fizică şi morală şi performanţe.

Producătorii de software şi hardware încearcă să răspundă noilor nevoi, încorporând în noile produse capabilităţi avansate de securitate şi inteligenţă artificială, însă accesul la ultimele tehnologii poate părea greu de atins în condiţiile unei infrastructuri învechite sau a unui buget limitat.

Mai mult, mediul IT  trebuie să fie „igienizat” astfel încât informaţiile conţinute, pe care ulterior engine-uri de AI precum Copilot le vor folosi, să permită returnarea de rezultate la query-uri care au un input bine controlat de organizaţie, evitând scurgerile de informaţii sau rezultate necorelate.

BRINEL vine în sprijinul companiilor în procesul de digitalizare, oferind o soluţie menită să răspundă provocărilor descrise mai sus. Astfel, prin parteneriatul cu Microsoft si Intel, propune o soluţie de închiriere cu plata lunară de staţii de lucru, licenţe software şi servicii de implementare într-un pachet integrat: „Device as a Service” cu versiunea Windows 11, gestionat automat prin Windows Autopilot. Această soluţie va contribuie la optimizarea infrastructurii IT atât din punct de vedere al managementului, cât şi al securităţii.  

 

Trei motive să faci această schimbare:

  1. Out of the Box Security: Protejează-ţi datele şi identităţile în faţa atacurilor cibernetice.

Companiile care utilizează Windows 11 Pro raportează cu până la 58% reducere a incidentelor  de securitate şi de 2.8X mai puţine incidente de indentitate furată.* (*Windows for Business Microsoft)

 

  1. Artificial Intelligence: Computerele Windows 11 Pro susţin, în medie, o finalizare cu 42% mai rapidăa sarcinilor de lucru solicitante prin eficienţa alimentată de AI indiferent când, cum şi de unde angajaţii tăi işi desfaşoară activitatea, iar Copilot în Windows, cu Bing Chat Enterprise, este asistentul personal al fiecaruia pe care aceştia se pot baza.*

 

  1. Windows 10 End of Support:Suportul pentru Windows 10 expiră în 14 Oct 2025 iar, BRINEL, asistă clienţii atât ca să migreze la Windows 11 până atunci, cât şi să valorifice avantajele celor mai noi tehnologii de la producătorii de hardware şi software
 

BRINEL, împreună cu partenerii săi, iţi pune la dispoziţie un pachet complet de servicii şi tehnologie oferind suport afacerii tale prin consultanţă, diagnoza, integrare, instalare şi mentenaţa pentru pachetele de software si device as a service.

 

Ce beneficii aduce utilizarea Windows 11?

Noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft simplifică experienţa de utilizare pentru a spori productivitatea, creativitatea şi confortul. Noile instrumente - Snap Layouts, Snap Groups şi Desktops - uşurează munca şi facilitează efectuarea a mai multe sarcini simultan prin optimizarea ecranului şi o mai bună organizare a ferestrelor de lucru.

Şi la capitolul colaborare sunt aduse îmbunătăţiri, noua funcţie de Chat din Microsoft Teams fiind integrată în Taskbar. Utilizatorii se vor putea conecta instantaneu prin text, voce, chat sau video cu oricare dintre contactele lor, de oriunde, indiferent de platformă sau dispozitiv, pe Windows, Android sau iOS.

Mai mult, evoluţia constantă a peisajului ameninţărilor cibernetice, precum şi a noului mod de lucru hibrid a dus la conceperea unui sistem de operare bazat pe modelul Zero Trust. Astfel, Windows 11 are integrate noi tehnologii de securitate care adăugă niveluri suplimentare de protecţie de la cip la cloud pentru a proteja datele şi a securiza accesul de pe toate dispozitivele.

Propriul asistent AI, integrat în noua versiune Windows 11

Cu peste 150 de funcţii noi, ultima actualizare Windows este una dintre cele mai complexe de până acum, iar funcţionalităţile bazate pe AI reprezintă un vector al schimbării. Astfel, Copilot, asistentul cu inteligenţă artificială creat de Microsoft, aduce noi experienţe  în aplicaţii precum Paint, Photos, Clipchamp şi multe altele, direct pe PC, iar Bing va oferi avantaje precum răspunsuri personalizate, pe baza istoricului căutărilor sau o nouă experienţă de shopping.

Microsoft 365 Copilot este disponibil deja pe scară largă pentru clienţii enterprise alături de Microsoft 365 Chat, transformând radical modul în care lucrăm.

Despre BRINEL
BRINEL este o companie lider în tehnologie, oferind soluţii complete pentru transformarea digitală. Furnizăm o gamă largă de solutii si servicii avansate care includ: soluţii pentru Data Center modern, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizarea aplicaţiilor utilizând tehnologii open-source sau soluţii low-code/no-code, AI/ML, digitalizarea afacerilor utilizând ERP, soluţii de securitate cibernetică, consultanţă şi managed services. În plus, pentru a sprijini succesul organizaţiilor, oferim clientilor un set de instrumente digitale cu IP propriu (BRINEL Digital Tools).

BRINEL face parte din SNEF Lab, un jucător global cu o experienţă de peste un secol, promotori ai Revoluţiei Digitale, Obiectelor Conectate, Big Data, Securitate cibernetică, Industria 4.0, Inteligenţa Artificială şi Realitatea Mixtă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO