Info

(P) Campionii învaţă de la campioni! Jeffrey Gitomer, trainerul de vânzări nr. 1 în SUA, este speaker la Singura Conferinţă dedicată oamenilor de vânzări, ”De la PION la CAMPION”

Autor: Publicitate

22.06.2023, 11:07 96

De-a lungul timpului, domeniul vânzărilor a trecut printr-un proces complex, lucru care a adus cu sine o mulţime de provocări pentru oamenii din industrie, dar şi o sumedenie de oportunităţi. De la transformările tehnologice şi până la provocările specifice ale pieţei, în prezent oamenii de vânzări încă se confruntă cu necunoscute în atragerea şi fidelizarea clienţilor. Aceste aspecte sunt generate mai ales de competiţia acerbă din domeniu, astfel că industria vânzărilor a intrat într-o nouă eră, în care adaptabilitatea şi strategiile inovatoare sunt cheia succesului pentru orice departament de vânzări.

Cu un focus ferm pe aceste transformări uluitoare, Arta de a NU Vinde, brand întemeiat de Andrei Dunuţă, antrenorul preferat al companiilor de top din România, organizează ce-a de-a doua ediţie a Singurei Conferinţe Naţionale de Vânzări. Anul acesta, evenimentul unic îl aduce pe scena românească pe Jeffrey Gitomer, trainerul de vânzări numărul 1 în SUA şi unul dintre cei mai bine vânduţi autori de cărţi de profil din toate timpurile, listat de New York Times.

Organizată pe data de 7 iulie 2023, conferinţa organizată sub atenta moderare a lui Mihai Morar, prietenul comunităţii ADNV, îşi propune să stimuleze mediul de business prin introducerea şi consolidarea unor noi perspective în domeniu despre mindsetul unui campion, dezvoltarea unor relaţii autentice cu clienţii, fidelizarea acestora şi obţinerea de recomandări pentru atragerea de noi clienţi. Jeffrey Gitomer, recunoscut drept un lider incontestabil în domeniu, care a revoluţionat modelele tradiţionale şi a deschis drumul către noi abordări şi strategii cu rezultate remarcabile în cariera sa, va oferi instrumentele necesare care să transforme abordarea vânzărilor şi care să maximizeze performanţele oricărui participant.

„De la PION la CAMPION”, eveniment concept inspirat din jocul de şah

Conferinţa Naţională de Vânzări, organizată la ONE Club Bucureşti, creează o legătură puternică între jocul vânzărilor şi cel al şahului. Metafora creativă inspirată din şah traduce, de fapt, evoluţia oamenilor de vânzări, pionul fiind singura piesă care se poate transforma în oricare alta, inclusiv în Regină.

„Şahul te învaţă să fii strateg, să te pregăteşti, să gândeşti în avans, să respecţi adversarul, să muţi în linişte şi să îţi propui constant să fii o variantă mai bună a ta, învăţând din fiecare partidă. Vânzările pot fi uşor înţelese din această perspectivă, pentru că atât şahul, cât şi vânzările sunt despre mindset, tehnică, anticipare, antrenament şi evoluţie. Deşi pionul este văzut drept cea mai slabă piesă din joc, ea este singura care exprimă evoluţia.”, completează Andrei Dunuţă.

Astfel, prima mutare strategică pe care oamenii de business si vânzări o pot face pe tabla vânzărilor o reprezintă participarea pe 7 iulie la Conferinţa care trasează noile standarde profesionale. Peste 1000 de participanţi au ocazia de a învăţa de la cel mai cunoscut om din domeniu la nivel mondial, Jeffrey Gitomer, de la Andrei Dunuţă, antrenor de public speaking & vânzări şi Tedx Speaker, dar şi de la directori şi manageri reprezentativi din lumea vânzărilor. Mai mult, evenimentul reprezintă o oportunitate unică de a adresa întrebări şi curiozităţi relevante din domeniu, invitaţii speciali oferind soluţii şi strategii pe care ei le-au implementat când au întâmpinat provocări în activitatea lor.

Participarea la conferinţă – prima mutare strategică pentru a da Şah Mat în vânzari! 

Conferinţa de Vânzări aduce pe aceeaşi scenă lideri de afaceri, manageri şi experţi în vânzări, oferind participanţilor o platformă ideală pentru a învăţa unii de la alţii şi de a crea legături de business puternice. Agenda este gândită astfel încât fiecare participant să plece cu un ghid de bune practici, dar şi cu un plan concret de mutări pe care le are de făcut pentru a face trecerea de la PION la CAMPION în vânzări.

Participarea la Conferinţa „De la PION la CAMPION” oferă:

  • Oportunitatea unică de a participa la singura conferinţă din România dedicată oamenilor de vânzări, locul în care arta se întâlneşte cu strategia şi tactica;
  • Şansa de a-l întâlni pe Jeffrey Gitomer, regele de pe tabla de şah a vânzărilor mondiale, cel care va oferi din experienţa şi expertiza sa participanţilor care doresc să înveţe să dea Şah Mat competiţiei;
  • Acces la cunoştinţele elitei din domeniul vânzărilor, reprezentanţi ai marilor companii care au reuşit să facă istorie prin abordarea lor;
  • Educaţie şi motivaţie, aspecte esenţiale în traseul fiecărui om de vânzări care doreşte să facă trecerea de la PION la CAMPION;
  • Sfaturi 100% practice, cu rezultate dovedite şi strategii testate, pe care le poţi aplica chiar din ziua evenimentului;
  • Oportunitatea de a cunoaşte performeri, persoane inovatoare, cu influenţă şi viziune, gata să ducă relaţia profesională dincolo de sala de conferinţă.

“De la PION la CAMPION” are loc pe 7 iulie, la ONE Club Bucureşti, iar oamenii de vânzări şi antreprenorii români care îşi doresc să-şi asigure un avantaj competitiv în piaţă au la dispoziţie bilete în mai multe variante de acces. Pentru mai multe informaţii despre Singura Conferinţă de Vânzări din România accesaţi pagina oficială a evenimentului, www.adnv.ro.

Conferinţa “De la PION la CAMPION” este sprijinită de: Radio ZU, Nora Business Consulting, GoTravel, DACRIS, TBI Bank, Coca-Cola HBC România, 5 to GO Sharing Coffee, Dorna, Select Web, M Flower Lab, The Marmorosch, Kats Gastro Lab.

 


 

 

 



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO