Info

(P) Cu J'Info Tours călătoreşti gratis

(P) Cu J'Info Tours călătoreşti gratis

Autor: Publicitate

07.04.2016, 11:00 946

Ai fi surprins sa afli ca pentru a calatori in anul 2016 nu ai nevoie de un sac de bani, ba chiar dimpotriva, poti calatori gratis sau aproape gratis chiar si in cele mai indepartate destinatii ale lumii. Pentru cei ce isi doresc sa calatoreasca mai mult si mai ieftin, chiar gratis, in continuare va prezentam cateva PONTURI.

Ai  imbratisat simpla bucurie a calatoritului, pentru ca te elibereaza de corvoada rutinei zilnice, pentru ca iti place sa explorezi locuri noi, sa cunosti oameni si obiceiuri sau esti un gurmand care adora sa-si testeze papilele cu noi si noi gusturi, J’INFO TOURS este partenerul tau de calatorie, un partener statornic si loial care-ti asculta atent solicitarile, iti ofera ponturi pentru vacante mai lungi si mai confortabile.

J’INFO TOURS este singura agentie de turism care-ti ofera in cadrul politicii de card virtual weekend-uri sau sejururi gratuite. De asemenea, iti dam ponturi pentru calatorii gratuite.

#1 House swapping sau house exchange este o alternativa la cazarile clasice care nu presupune costuri.

     Conceptul se refera la schimbul de locuinte fara nici un cost banesc, pentru o perioada determinata de timp.

     Concret, te poti inregistra in niste baze de date, iti pui la dispozitie locuinta ta sau casa ta de vacanta pentru  perioada de timp cat tu esti plecat in vacanta si la schimb, iti poti alege o locuinta din orice colt al lumii.

   Specialistii nostri te pot consilia in privinta acestui concept low cost de calatorie.

    www.lovehomeswap.com; www.homeforexchange.com

#2 Esti tanar, nu ai bani dar vrei sa calatoresti, te consiliem in gasirea unei locatii prin COUCH SURFING sau WWOOF, care sa-ti ofere gazduire si masa contra unor munci in cadrul locatiei.

Multi oameni sunt dispusi sa isi deschida usile calatorilor. Contribuie prin mici sarcini si iti vor da si mancare gratis, de asemenea.

#3 Daca ai o abilitate, cum ar fi gatitul, muzica, website design-ul, blogging-ul sau marketing-ul, Red Monkey Lodge din Zanzibar iti ofera cazare gratis. Vorbitorii de limba engleza nativi pot sa calatoreasca adesea gratis prin predarea limbii  in clasa in destinatiile pe care le viziteaza.

#4 Noul trend "house sitter" - daca ai o abilitate, cum ar fi ingrijitul animalelor de companie, poti sta gratis, fara prea multe sacrificii. Urmareste site-uri precum Housecarers sau MindMyHouse.

#5 Daca iti doresti un anumit standard, lanturile hoteliere importante cu care J’INFO TOURS are contracte si au propria schema de fidelizare (la care iti mijlocim accesul) a clientilor care prevede, pe langa servicii personalizate, un sistem de acordare de puncte si oferte speciale pentru obisnuitii casei.

Mai jos va prezentam doua din programele existente in piata .

Cu programul Hilton Honors, participanţii pot câştiga puncte calatorind in aproximativ 4.000 de hoteluri  din 91 de ţări diferite. Pentru fiecare dolar cheltuit in cadrul lanturilor Hilton, fie ca este vorba de costul cazarii sau servicii extra cum ar fi room service, spa si masaj, servicii de telefonie, esti recompensat cu 10 puncte. De asemenea, iti poti maximiza profitul daca utilizezi carduri precum Visa, American Express, şi Citi Bank, primesti puncte suplimentare.

Si cei de la Hyatt Gold Passport, au scos pentru membrii un program atractiv de fidelizare. In calitate de membru Hyatt aur Passport, va puteti astepta la upgrade-uri de camera la costuri minime, si puteti folosi punctele acumulate pentru a castiga mese, tratamente SPA, bilete de tren, si multe altele. Hyatt, de asemenea, detine parteneriate cu cardurile Chase, astfel incat sa puteti castiga puncte pentru fiecare banut pe care il cheltuiti.

Programul Hyatt Gold Passport iese in evidenta in special datorita punctului sau de angajamente minime pentru rambursare. Participantii la program castiga 5 puncte pentru fiecare dolar cheltuit, si pot incepe valorificarea punctelor lor pentru sejururi gratuite de la 5.000 de puncte acumulate.

Ce au in comun majoritatea programelor :

· voucherele cu cele mai importante reduceri nu sunt transferabile

· cardul de membru este valabil un an, numai cu semnatura personala pe verso

· reducerile acordate prin card nu se pot suprapune cu alte reduceri

· reducerile nu sunt valabile de sarbatori (Craciun, Revelion)

· de obicei, reducerile la restaurant se aplica numai la mancare, nu si la bauturile consumate

· la cazare trebuie sa prezentati cardul si un act de identitate

.program disponibil persoanelor fizice

· la inscriere, vi se vor cere informatii despre locul de munca, hobby-uri, data nasterii si a casatoriei, preferintele culinare, tarile in care calatoriti. Toate acestea servesc la elaborarea unei oferte personalizate.

 

#6 Zboruri gratuite prin programul Miles & More

Companiile aeriene au programe de fidelizare pentru cei ce zboara mai des.

Progamul de fidelizare al aliantei Skyteam ofera beneficii multiple, acordand mile de calatorie.

Aceste mile de calatorie se acumuleaza pe un card pe care il primesti doar daca te inregistrezi in program. Inregistrare se face gratuit, iar agentii J'Info Tours te pot consilia in privinta obtinerii cardului Flying Blue. Cardul are trecut un cod pe el, si de fiecare data cand zburati cu una dintre companii precum Air France, KLM si multe altele,  trebuie sa aveti cardul la voi, il prezentati la biroul de check-in si se incarca cu mile pentru calatoria respectiva. De asemenea, primiti mile si daca va cazati la unul din hotelurile partenere programului. Numarul de mile primite depinde in functie de valoarea biletului, de marimea distantei zburate sau de tipul de card Flying Blue.

Cu milele acumulate poti sa inchiriezi masini, sa rezervi bilete de avion sau sa iti iei cazare. Totul gratuit – doar la biletele de avion se mai platesc taxele de aeroport.

Spre exemplu, cu 30.000 de mile poti sa primesti un bilet gratis in Europa, cu 50.000 de mile zbori gratis in SUA, cu 80.000 mile poti sa zbori in Asia sau America de Sud. Iar uneori mai apar si promotii, adica poti sa folosesti jumatate din numarul de mile necesar pentru a-ti lua un bilet de avion gratuit intr-o anumita destinatie (de exemplu, cu 40.000 mile zbori in Asia).

 

#7 Ai rent-a-car gratis daca iti place sa daca iti place sa sofezi

In SUA si Canada ai rent-a-car gratis prin programul celor de la Driveaway.

Cum functioneaza?  Trebuie sa ai peste 23 de ani, pasaport si permis. Compania autodriveaway.com se ocupa cu relocarea masinilor pe teritorul Americii de Nord si Canada. Daca esti in trecere si ai nevoie de un rent-a-car, poti beneficia de o masina gratis daca o conduci intre California si  New York, Florida si Washington, Arizona si Delaware sau Toronto si Vancouver. Poti sa iti personalizezi ruta si numarul de zile, soferul suportand doar costul motorinei.

#8 Iti cauti o cazare ieftina? Pe site-ulJ’Info Tours gasesti o multitudine de hoteluri la preturi accesibile peste tot in lume. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti la o destinatie si sistemul nostru face restul pentru tine

Sau poate vrei o vacanta la malul marii si faci automat o economie binevenita daca te inscrii in perioada de early booking, unde pot ajunge reducerile pana la 65%. Te tenteaza o baie in Marea Ionica? Cu doar 18 Euro te poti caza la un super hotel in insula Corfu, unde vei avea parte de distractie si mult soare.

Biletele de avion nu au fost niciodata mai simplu de achizitionat prin J’Info Tours. Iti comparam gratis mii de zboruri de la toate companiile aeriene, fie low cost sau companii de linie, afisand pretul cel mai mic posibil pentru perioada selectata de tine.

Pe langa aceasta facilitate iti oferim cazari şi bilete de avion direct din site-ul J’Info Tours ca sa stii exact care este costul complet al vacantei tale.

Daca nu stii ce sa vizitezi in destinatia aleasa, site-ul J’Info Tours iti pune la dispozitie o intreaga enciclopedie de activitati pentru fiecare oras in parte. Tot ce trebuie sa faci este sa intri la sectiunea Activitati si sa dai un click pe motorul de cautare, acesta afisand cu cele mai mici detalii ce poti face in vacanta ta. De ce sa ai o vacanta monotona cand poti profita la maxim de tururile si obiectivele turistice servite pe tava de catre site-ul J’Info Tours. Pentru cei mai activi turisti avem o multime de excursii optionale in care isi pot testa abilitatile de exploratori.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO